Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις λύσεις Aruba Wi-Fi 6 | CBS


Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις λύσεις Aruba Wi-Fi 6

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις λύσεις Aruba Wi-Fi 6

 

Aruba Wi-Fi 6 by Cosmos!

 

 

Η Cosmos Business Systems, ως HPE ARUBA Solution Provider Gold Partner, σας προτείνει λύσεις Aruba Wi-Fi 6. Το Wi-Fi 6 (802.11ax) είναι η τελευταία έκδοση του Wi-Fi και υπόσχεται αυξημένη ταχύτητα, χαμηλό χρόνο αποκρίσης, βελτιωμένο συνολικό εύρος ζώνης και προηγμένη διαχείριση της δικτυακής κίνησης.

 

Γιατί να επιλέξετε Wi-Fi 6;

Η ζήτηση για ασύρματη πρόσβαση αυξάνεται δραματικά χρόνο με το χρόνο, με τον αριθμό και την ποικιλία συσκευών και εφαρμογών να αυξάνονται επίσης. Το Wi-Fi 6 βοηθά στη γρήγορη, ασφαλή και απρόσκοπτη εξυπηρετηση του αυξανόμενου αριθμού κινητών και IoT συσκευών, βελτιώνοντας την απόδοση και την ταχύτητα του δικτύου και καλύπτοντας κάθε εταιρική απαίτηση.

 

Πλεονεκτήματα Wi-Fi 6

Χωρητικότητα: Κάθε Access Point έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί ταυτόχρονα με πολλούς clients, μειώνοντας έτσι τη συνολική συμφόρηση και τις καθυστερήσεις.

Ταχύτητα: Το Wi-Fi 6 (802.11ax) προσφέρει πολλαπλάσια ταχύτητα σε σχέση με το Wi-Fi 5 (802.11ac). Eνδεικτικά, τα Aruba Wi-Fi 6 μοντέλα υπερβαίνουν τα 5Gbps.

 

Aruba Access Point

Τα Aruba Access Points παρέχουν γρήγορη, ασφαλή και εύκολη πρόσβαση από παντού. Χρησιμοποιούν βελτιστοποίηση RF με τεχνολογία AI και προσφέρουν έξυπνες επιλογές διαχείρισης για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, roaming μεταξύ 4G/5G και Wi-Fi, καθώς και παροχή QoS εφαρμογών βάσει του απαιτούμενου SLA. Προκειμένου να υποστηρίξουν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις IoT, τα Aruba Access Points υποστηρίζουν επίσης πρωτόκολλα Zigbee, Bluetooth και διασυνδεση με τρίτες πλατφόρμες

 

 

 
 

Επικοινωνήστε με έναν

εξειδικευμένο σύμβουλο της
Cosmos Business Systems για να συζητήσετε μαζί τις ανάγκες σας.

 

Κος Ηλίας Ρίζος,
Telecom Division Director
rizose@cbs.gr

Τηλ: 210 6492800

www.cbs.gr