Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες Microsoft Sharepoint και επιταχύνετε δραστικά την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες Microsoft Sharepoint και επιταχύνετε δραστικά την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Η Cosmos Business Systems, Gold Microsoft Partner, αξιοποιεί τις υπηρεσίες Microsoft 365 και SharePoint On Line για να:

 

  • Μετασχηματίσει τις έξυπνες ιδέες σας σε αποτελεσματικές λύσεις
  • Ψηφιοποιήσει και οργανώσει αποτελεσματικά τη συνεργασία των ομάδων σας
  • Υποστηρίξει και αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες σας

 

Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες SharePoint, η Cosmos αναπτύσσει end-to-end επιχειρηματικές λύσεις λογισμικού, που επιτυγχάνουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, μέσα από ένα αποτελεσματικό περιβάλλον τεχνολογιών, εφαρμογών και συνδέσεων, που παρέχονται με το M365.

 

Μοιραστείτε και διαχειριστείτε περιεχόμενο, γνώσεις και εφαρμογές για να ενισχύσετε την ομαδική εργασία, να βρείτε γρήγορα πληροφορίες και να συνεργαστείτε απρόσκοπτα σε ολόκληρο τον οργανισμό. Με το SharePoint μπορείτε να:

 

  • Να γίνετε παραγωγικοί όπου και αν βρίσκεστε

Ολοκληρώστε εργασίες και παραμείνετε συνδεδεμένοι είτε εργάζεστε εξ αποστάσεως είτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

 

  • Να έχετε ασφάλεια στην επιχείρησή σας

Αυξήστε την προστασία των επιχειρηματικών δεδομένων με τις ενσωματωμένες δυνατότητες ασφάλειας.

 

  • Αποκτήσετε μια οικονομική λύση Παραγωγικότητας

Βελτιστοποιήστε τη ρύθμιση, τη διαχείριση και το κόστος του τμήματος IT με μία ενιαία λύση παραγωγικότητας, μειώνοντας το κόστος αυτοματοποίησης.

 

Επωφεληθείτε άμεσα από την τεχνογνωσία και τη πολυετή εμπειρία της Cosmos στην υλοποίηση έργων με τα εργαλεία της Microsoft σε μεγάλους Οργανισμούς!

 

 

Επικοινωνήστε σήμερα με την Cosmos Business Systems και ανακαλύψτε πως μπορούμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας, αξιοποιώντας αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του M365.

 

 

Επικοινωνήστε με έναν

εξειδικευμένο σύμβουλο της
Cosmos Business Systems
για να αναλύσετε

μαζί τις ανάγκες σας.

 

Κος Γιάννης Ζαπαλίδης,
Software Solutions Division
zapalidisi@cbs.gr

Τηλ: 210 6492800

www.cbs.gr

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.
Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).
Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.
Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.