Αυτόματες Θυρίδες Παράδοσης Αντικειμένων, Parcel 24

Αυτόματες Θυρίδες Παράδοσης Αντικειμένων, Parcel 24

 

Λόγω της ραγδαίας αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι ιδιαίτερα αυξημένη η διακίνηση δεμάτων και μικροδεμάτων. Για αυτόν το λόγο, δημιουργήθηκε η ανάγκη στο ΤΤΥ για ένα νέο δίκτυο συστημάτων (τερματικών), ούτως ώστε να καλύπτονται ευρύτερες γεωγραφικές περιοχές για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του Παγκύπρια. Ταυτόχρονα, να προσφέρονται στους πελάτες νέες δυνατότητες διαχείρισης του λογαριασμού τους καθώς και των αντικειμένων τους μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

 

 

 

 

Η Cosmos Business Systems ανέλαβε την προμήθεια, εγκατάσταση, εκπαίδευση στη χρήση, συντήρηση και λειτουργική υποστήριξη για επτά (7) έτη, συνολικά (15) συστημάτων αυτόματων θυρίδων παράδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων συμπεριλαμβανομένου όλου του Λογισμικού Διαχείρισης (Control & Back-Office Software) καθώς και του Λογισμικού των χρηστών.

 

 

 

 

Επίσης εκπαιδεύτηκαν για τη χρήσης της εφαρμογής Backend οι Επαρχιακοί Διευθυντές (φωτό) και πενήντα (53) Courier Supervisors σε δεύτερο training session. Το σύστημα ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία, και θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πελατών σε θέματα αλληλογραφίας και διακίνησης δεμάτων. Κάθε ενδιαφερόμενος παραλήπτης μπορεί να εγγραφεί και να διαχειριστεί την αλληλογραφία του ή και τα δέματά του από την ιστοσελίδα της εφαρμογής www.parcel24.cypruspost.post.

 

 

Η υπηρεσία Parcel24 αποδεικνύεται μέγιστη βοήθεια δεδομένης της κρίσης COVID-19

 

Μέχρι και πριν τα περιοριστικά μέτρα, που έχουν εφαρμοστεί λόγω κορωνοϊού, μόνο οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές&nbs