Διαβίβαση Δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA -από την COSMOS BUSINESS SYSTEMS!

Διαβίβαση Δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA -από την COSMOS BUSINESS SYSTEMS!

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Α.1138/2020 για την υποχρεωτική ηλεκτρονική διαβίβαση δεδομένων των επιχειρήσεων στην πλατφόρμα «my Digital Accounting and Tax Application (myDATA) – Ηλεκτρονικά Βιβλία» της ΑΑΔΕ όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2470Β/2020/22-06-2020, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν μηχανογραφημένα λογιστήρια, μπορούν να διαβιβάζουν μαζικά και αυτοματοποιημένα τα αναγκαία δεδομένα (συναλλαγών εσόδων - εξόδων και απεικόνισης του λογιστικού & φορολογικού αποτελέσματος), μέσω των μηχανογραφικών συστημάτων τους (ERP, Εμπορικές Εφαρμογές, κ.λπ.).

 

Η Cosmos Business Systems, Gold Partner της Microsoft, διαθέτει τις λύσεις για τη μεταβίβαση των δεδομένων μέσω των ERP συστημάτων της Microsoft (Navision, Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central), στην πλατφόρμα myDATA.

 

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στα ERP συστήματα της Microsoft και με έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό (PMs, Business Analysts, Tax & ERP Consultants και Developers), σας εγγυόμαστε την ομαλή, αποτελεσματική και ασφαλή σύνδεση της επιχείρησής σας στο ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας myDATA, τόσο κατά την έναρξη της αυτοματοποιημένης επικοινωνίας με την πλατφόρμα όσο και κατά την αναδρομική υποβολή των δεδομένων της χρήσης του 2020 σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως ορίζεται στη σχετική απόφαση.

 

Με καταληκτική ημερομηνία την 01 Οκτωβρίου 2020, η απόφαση της επιχείρησής σας για την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για την υλοποίηση της σύνδεσης του Microsoft ERP συστήματός σας με την πλατφόρμα myDATA, είναι πλέον εξαιρετικά επείγουσα!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για άμεσο προγραμματισμό της δικής σας υλοποίησης, προκειμένου να είστε συνεπείς στη σχετική υποχρέωση.

 

 

 

 

 

Γιάννης Ζαπαλίδης

 

Τηλ: 210 6492800

Software Solutions Division

Fax:  210 6464069

zapalidisi@cbs.gr

www.cbs.gr

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.
Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).
Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.
Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

Click for Corporate Video

 

                                                                             

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.