Είσαι Δικαιούχος του Voucher Ψηφιακής Ενίσχυσης 90%; - Μεγιστοποίησε την Ψηφιακή Αναβάθμιση της Επιχείρησης σου με τη βοήθεια της COSMOS

Είσαι Δικαιούχος του Voucher Ψηφιακής Ενίσχυσης 90%; - Μεγιστοποίησε την Ψηφιακή Αναβάθμιση της Επιχείρησης σου με τη βοήθεια της COSMOS

 

Η Cosmos Business Systems, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές πληροφορικής, όπως Microsoft, Cisco, Acronis, Veeam, ESET, Sophos, Fortinet, Rapid7, Datto κ.α.  έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις για την αξιοποίηση του Voucher Ψηφιακής Ενίσχυσης.

 
Τα ψηφιακά προϊόντα/υπηρεσίες που προτείνει η Cosmos Business Systems και των οποίων η αγορά καλύπτεται μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος, ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
 

 • Βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων:
  Εφαρμογές εμπορικού λογισμικού, εφαρμογές διαχείρισης και υποστήριξης πελατών, εφαρμογές διαχείρισης προσωπικού, εκπαίδευσης προσωπικού, εφαρμογές διαχείρισης αποθηκών κ.λπ.
   
   

 

 • Συνεργασία, παραγωγικότητα και απομακρυσμένη εργασία:
  Πλατφόρμες παραγωγικότητας, επικοινωνίας και συνεργασίας, εργαλεία υποστήριξης απομακρυσμένης εργασίας, εργαλεία διαχείρισης εργασιών, έργων και χαρτοφυλακίων κ.λπ.
   
   

 

 

 • Ασφάλεια και εμπιστοσύνη:
  Ασφάλεια για τους τελικούς χρήστες, συνολική παρακολούθηση της ασφάλειας από τρίτο οργανισμό/υπηρεσία, ασφάλεια πρόσβασης σε εφαρμογές και δεδομένα, συμμόρφωση στη διαχείριση δεδομένων, διασφάλιση επιχειρησιακής συνέχειας κ.ά.
   
   

 

 
Η εξειδικευμένη ομάδα της Cosmos Business Systems είναι άρτια καταρτισμένη και είναι έτοιμη να συζητήσει τις ανάγκες της δική σας επιχείρησης και να σας προτείνει τα ψηφιακά εργαλεία που ταιριάζουν στην ψηφιακή αναβάθμισή της.