Εκσυγχρονίστε τα συστήματα σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το Data Center σας!

Εκσυγχρονίστε τα συστήματα σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το Data Center σας!

 

 

Η Cosmos Business Systems σε συνεργασία με την Stromasys σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τα συστήματα σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το Data Center σας!

 

Η λύση που προσφέρει η Stromasys, το Charon, είναι ένα εικονικό αντίγραφο του αρχικού συστήματος της εταιρείας σας στο λειτουργικό σύστημα. Το Charon εκτελεί το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού διαγνωστικού υλικού, στην υπάρχουσα μορφή τους, ενώ σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε το γηρασμένο υλικό με νέο, σύγχρονο εξοπλισμό. Οι λύσεις Charon μειώνουν το κόστος συντήρησης και τους επιχειρηματικούς κινδύνους που ισχύουν συνήθως για κλασικές εφαρμογές. Δεν απαιτείται πηγαίος κώδικας εφαρμογής ή συνομιλία.

 

Η Cosmos Business Systems, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας μπορεί να σχεδιάσει την κατάλληλη λύση για την εκσυγχρόνιση της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας τα συστήματα της Stromasys.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με την Cosmos Business Systems και ανακαλύψτε πως θα δώσετε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να εκσυγχρονίσει τα λειτουργικά της συστήματα!

Κος Παναγιώτης Δελάκος
(ΙΤ Infrastructure Manager)
delakosp@cbs.gr 

Τ: 210 6492800
F: 210 6464069

www.cbs.gr

 

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 

 

 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.
Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).
Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.
Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

Click for Corporate Video

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας