Επιλέξιμες λύσεις για την Αύξηση της Παραγωγικότητας της επιχείρησής σας

Επιλέξιμες λύσεις για την Αύξηση της Παραγωγικότητας της επιχείρησής σας

Επιλέξιμες λύσεις  για την αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας

 

 

 

Tο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» στοχεύει στην ενίσχυση της ψηφιακής μετάβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας και οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως 15 Σεπτεμβρίου 2022. Δικαιούχοι είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, με τζίρο έως 50 εκ. ευρώ και προσωπικό από 1 έως 250 άτομα.

 

 

Η δεύτερη (Α.02) από τις τέσσερις κατηγορίες του προγράμματος, αφορά την Αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησή σας, και περιλαμβάνει πλατφόρμες παραγωγικότητας, επικοινωνίας και συνεργασίας (Cloud Productivity Suites), Εργαλεία υποστήριξης απομακρυσμένης εργασίας (remote working), Εργαλεία διαχείρισης εργασιών, έργων και χαρτοφυλακίων  κ.ο.κ.  Μερικές από τις λύσεις που προτείνει η Cosmos Business Systems σε αυτή την κατηγορία είναι:

 

 

Λύση

Περιγραφή

Κατασκευαστής

M365 Business Basic, Standard Λύση με τα βασικά εργαλεία συνεργασίας και παραγωγικότητας Όπως Email, Onedrive 1TB, SharePoint &Teams με τυπική ασφάλεια. Web εφαρμογές του office (Word, Excel, PowerPoint)

Microsoft

Microsoft 365 - Συνδρομή για εφαρμογές του Office | Microsoft 365
M365 Business Standard Λύση με τα βασικά εργαλεία συνεργασίας και παραγωγικότητας Όπως Email, OneDrive 1TB, SharePoint & Teams με τυπική ασφάλεια. Επιπλεον εκδοσεις των εφαρμογων office με premium δυνατότητες σε υπολογιστη.

Microsoft

Microsoft 365 - Συνδρομή για εφαρμογές του Office | Microsoft 365

M365 Business Premium

Λύση με τα βασικά εργαλεία συνεργασίας και παραγωγικότητας Όπως Email  OneDrive 1TB , SharePoint & Teams. Επιπλέον εκδόσεις των εφαρμογών office με premium δυνατότητες σε υπολογιστή.

 

Και εργαλεία πρόσβασης και ελέγχου δεδομένων καθώς και Προηγμένη ασφάλεια και προστασία από Κυβερνοαπειλες

Microsoft

Microsoft 365 - Συνδρομή για εφαρμογές του Office | Microsoft 365
 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις επιλέξιμες λύσεις που προσφέρουμε για την «Αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησή σας» παρακολουθείστε το Webinar που διοργάνωσε η Cosmos Business Systems εδώ ή επικοινωνήστε με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για την ένταξη της επιχείρησή σας στο πρόγραμμα.

 

  Γιώργος Μπέλλος Τηλ: 210 6492800  
 

Systems Software BU Manager

Fax:  210 6464069  
 

bellosg@cbs.gr

www.cbs.gr