Επιλέξιμες λύσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησής σας

Επιλέξιμες λύσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησής σας

Επιλέξιμες λύσεις  για τη βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησής σας

 

Tο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» στοχεύει στην ενίσχυση της ψηφιακής μετάβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας και οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως 15 Σεπτεμβρίου 2022. Δικαιούχοι είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, με τζίρο έως 50 εκ. ευρώ και προσωπικό από 1 έως 250 άτομα.

 

 

Η πρώτη από τις τέσσερις κατηγορίες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αφορά τη βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησή σας, και περιλαμβάνει εφαρμογές εμπορικού λογισμικού, διαχείρισης εκπαίδευσης προσωπικού, CRM, ERP, WMS, διαχείρισης αποθηκών, ανάλυσης δεδομένων κ.ο.κ.  Μερικές από τις λύσεις που προτείνει η Cosmos Business Systems σε αυτή την κατηγορία είναι:

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις επιλέξιμες λύσεις που προσφέρουμε για τη «Βελτίωση της επιχείρησή σας» παρακολουθείστε το Webinar που διοργάνωσε η Cosmos Business Systems εδώ ή επικοινωνήστε με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο της Cosmos Business System για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για την ένταξη της επιχείρησή σας στο πρόγραμμα.

 

  Μπέλλος Γιώργος Τηλ: 210 6492800  
  Systems Software BU Manager Fax:  210 6464069  
  bellosg@cbs.gr www.cbs.gr