Η LEROY MERLIN επιλέγει για το νέο της κατάστημα στο Κηφισό την τηλεπικοινωνιακή λύση της Avaya από την Cosmos Business Systems

Η LEROY MERLIN επιλέγει για το νέο της κατάστημα στο Κηφισό την τηλεπικοινωνιακή λύση της Avaya από την Cosmos Business Systems

 

 

Η LEROY MERLIN, στα πλαίσια του ψηφιακού της μετασχηματισμού επέλεξε την τηλεπικοινωνιακή λύση της Avaya για το νέο της κατάστημα στον Κηφισό, αναθέτοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στην Cosmos Business Systems. Στόχος ήταν η δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασιακής εμπειρίας στο κατάστημα, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

 

Η επιλογή της τηλεπικοινωνιακής πλατφόρμας του Avaya IP Office, προσφέρει στην LEROY MERLIN την δυνατότητα  ενοποίησης  των  επικοινωνιών, παρέχοντας στους εργαζόμενους μια λύση που τους επιτρέπει να χειρίζονται όλες τις επαγγελματικές τους επικοινωνίες από την  συσκευή της επιλογής τους: φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, τηλέφωνο γραφείου ή οικιακό τηλέφωνο - χρησιμοποιώντας ενσύρματες, ασύρματες ή ευρυζωνικές  συνδέσεις.

 

Το IP Office της Avaya, αποτελεί  μια από τις κορυφαίες λύσεις τηλεφωνίας μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον κόσμο, που εγκαθίστανται και υποστηρίζονται από την Cosmos Business Systems,  εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της Avaya (Sapphire Avaya Business Partner).

 

Ο υπεύθυνος του Project από την πλευρά της LEROY MERLIN, κος Ανδρέας Έμνερ (Network & Systems Administrator) δήλωσε σχετικά:

Όταν η ομάδα IT της LEROY MERLIN σχεδιάζει ένα νέο κατάστημα, η επιλογή των καλύτερων τηλεπικοινωνιακών λύσεων αποτελεί το πρώτο μας μέλημα. Πόσο μάλλον, όταν η επαφή με τον πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο της κουλτούρας μας. Η επιλογή της λύσης AVAYA αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς και το αποτέλεσμά μας δικαίωσε. Το AVAYA IP Office το οποίο λειτουργεί απρόσκοπτα στο νέο μας κατάστημα στο Κηφισό μας έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Απ’ την πρώτη επαφή με την πλατφόρμα της AVAYA διαπιστώσαμε την ευκολία εγκατάστασης, παραμετροποίησης και επέκτασής της. Φυσικά, το καταρτισμένο προσωπικό της Cosmos Business Systems τις ημέρες της εγκατάστασης, ήταν ένα ακόμα στοιχείο που ενίσχυσε την εμπιστοσύνη μας.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Group

 

 

Η Cosmos Group (Cosmos Business Systems AEBE, Cosmos Consulting AEBE , CBS IT Systems Cyprus (LTD) συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριότερων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς.

 

Ο κύκλος εργασιών της το 2019 ανήλθε στα 32 εκ € και απευθύνεται σε μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

 

Η Cosmos Business Systems συμπλήρωσε το 2018, 30 χρόνια λειτουργίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες Cosmos Business Systems AEBE, Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, κα. Βίκυ Κρομμύδα, τηλ: 210 6492 800 ext. 926, fax: 210 6464 069, email: krommydav@cbs.gr και ηλεκτρονική διεύθυνση www.cbs.gr.

 

 

 

Σχετικά με τη LEROY MERLIN

 

 

Η LEROY MERLIN, προσφέρει ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων για τα μαστορέματα, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.

 

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα.

 

Η LEROY MERLIN είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 588 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου» και δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005.