Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, εξαιρετικές ευκαιρίες και ισχυρά αποτελέσματα, με το Microsoft Power BI

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, εξαιρετικές ευκαιρίες και ισχυρά αποτελέσματα, με το Microsoft Power BI

 

 

Το Microsoft Power BI αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση Business Intelligence της Microsoft από την Cosmos Business Systems. Το Microsoft Power BI είναι μια συλλογή από εφαρμογές λογισμικού, υπηρεσίες και συνδέσεις, που συνεργάζονται για να μετατρέψουν τις μη σχετιζόμενες πηγές δεδομένων σας σε συνεκτικές, οπτικά καθηλωτικές και διαδραστικές πληροφορίες.

 

Το Microsoft Power BI σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα τις πηγές δεδομένων σας, να ανακαλύψετε & να απεικονίσετε τα σημαντικά στοιχεία και πληροφορίες και να τα μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας. Η λύση παρέχει ισχυρές δυνατότητες Επιχειρηματικής Ευφυΐας μέσα από ένα απλό και φιλικό περιβάλλον για τους τελικούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους αναφορές και dashboards.

 

Το Microsoft Power BI διαθέτει  έτοιμους connectors και δυνατότητες διασύνδεσης με ένα ευρύ φάσμα cloud-based πηγών δεδομένων όπως βάσεις δεδομένων, αρχεία, εφαρμογές και cloud υπηρεσίες. Η λίστα διασυνδεσιμότητας του Power BI περιλαμβάνει εκατοντάδες πηγές δεδομένων, ενώ αυξάνεται διαρκώς.

 

Το Microsoft Power BI είναι μέρος της πλατφόρμας Power Platform της Microsoft (Power BI, Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents) ενώ μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης end-to-end επιχειρηματικής λύσης βασισμένης σε τεχνολογίες της Microsoft, μέσω της σύνδεσής του με το Power Platform, το Office 365, τις λύσεις Dynamics 365, το Azure καθώς και πολλών άλλων εφαρμογών.

 

Η Cosmos Business Systems, Gold Partner της Microsoft (11 Gold Competencies) διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα αναλυτών, συμβούλων και προγραμματιστών Microsoft Power BI,  ενώ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, ανάπτυξης, υλοποίησης και συντήρησης έργων, με τις τεχνολογίες της Microsoft.

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε σήμερα με την Cosmos Business Systems και δώστε τη δυνατότητα στους χρήστες του οργανισμού σας να λαμβάνουν αξιόπιστες insights-based αποφάσεις, αξιοποιώντας την κορυφαία διεθνώς πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων, Microsoft Power BI

Κος Γιάννης Ζαπαλίδης,
Software Solutions Division
zapalidisi@cbs.gr

Τηλ: 210 6492800
Fax: 210 6464069
 
www.cbs.gr

 

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 

 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.
Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).
Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.
Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.