Προστατεύστε τα Στοιχεία Εισόδου σας με Multi-Factor Authentication και Single Sign-On! | Cosmos Business Systems

Προστατεύστε τα Στοιχεία Εισόδου σας με Multi-Factor Authentication και Single Sign-On! | Cosmos Business Systems

Η Cosmos Business Systems σας προτείνει, για την βελτίωση της ασφάλειας στην υποδομή σας, την υπηρεσία Cisco DUO για Multi Factor Authentication (MFA) & Single Sign On (SSO) των χρηστών σας.
   


Με την χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας στο Cloud, ο χρήστης δημιουργεί μια ενιαία DUO ιστοσελίδα η οποία περιέχει όλες τις συνδεδεμένες υπηρεσίες του (Dropbox, M365, Google services, κλπ). Η σύνδεση στη σελίδα γίνεται με έλεγχο της ταυτότητας και προσθήκη τρίτων παραγόντων αντί username & password. Η ταυτοποίηση αυτή καλύπτει και τις υπόλοιπες συνδεδεμένες εφαρμογές ώστε η σύνδεση να είναι απλούστερη και ασφαλέστερη (Single Sign On – SSO).

 
Αυξημένη ασφάλεια μπορεί να εφαρμοστεί και στις συνδέσεις των administrators στην IT υποδομή με την χρήση του DUO σε windows login RDP συνδέσεις και UAC requests για περιβάλλοντα windows 10 & windows servers.
 


Για όλες τις παραπάνω ενδεικτικές περιπτώσεις χρήσης, ο 3ος παράγοντας ταυτοποίησης (επιπλέον του username & password) μπορεί να είναι ένας από τους παρακάτω:
 

 

  • Φυσικό Token 3ου κατασκευαστή  
  • Time Based One-Time Passcode-TOTP (επιπλέον κωδικό διάρκειας λίγων δευτερολέπτων)
  • SMS passcode που λαμβάνεται στο κινητό όταν δεν υπάρχει internet access
  • Duo Push μέσω ειδικής εφαρμογής στα κινητά

 


Η συσκευή είναι ασφαλής εφαρμόζοντας ελέγχους (endpoint health checks) και μειώνοντας το ρίσκο μόλυνσης.
 


Υποδομές με πάρα πολλούς χρήστες (σχολεία, ακαδημίες κλπ) μπορούν σαφώς να ωφεληθούν ακόμα περισσότερο, μειώνοντας δραστικά το διαχειριστικό χρόνο και κόστος καθώς η λύση DUO συνδέεται και με το windows domain για συγκεντρωτική διαχείριση.
 


Κλείστε ένα ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρείας μας ώστε να ελέγξουμε την ασφάλεια των συστημάτων σας και στην συνέχεια να σας προτείνουμε προσαρμοσμένες λύσεις.
 

 


 
Άρης Χατζηπαπάς, MSc., BSc.
Cyber & ICT Security Consultant

 

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 


 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.


Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).


Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.


Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.