Aruba | SD-WAN by Cosmos!

Aruba | SD-WAN by Cosmos!

 

 

Η τεχνολογία SD-WAN

 

Η τεχνολογία SD-WAN, είναι η απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις  για διάθεση μεγαλύτερου εύρους ζώνης και στην παράλληλη  προσπάθεια συγκράτησης του κόστους λειτουργίας. Οι νέες λύσεις  σχεδιασμού ευζωνικών δικτύων, που βασίζονται στην υιοθέτηση της SD-WAN τεχνολογίας, απλοποιούν την  λειτουργία του δικτύου  και μειώνουν το  λειτουργικό κόστος διαχείρισης. Αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για cloud περιβάλλον.

 

 

Γιατί Aruba SD-WAN

 

 

Ταχύτερη και απλούστερη υλοποίηση.

 

Η συνολική διαδικασία προσθήκης και ενεργοποίησης ενός απομακρυσμένου  κόμβου (Branch), μπορεί να γίνει σε πολύ μικρό  χρονικό διάστημα και χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Η μόνη απαίτηση, είναι η σύνδεση του εξοπλισμού της HP Aruba στο διαδίκτυο. Παρόμοια διαδικασία, ακολουθείται και για  την μεταφορά του συγκεκριμένου κόμβου, από μια περιοχή σε κάποια άλλη.

 

 

Υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και ασφάλειας.

 

Η υλοποίηση WAN δικτύων με τεχνολογία SD-WAN της  HP Aruba, βελτιστοποιεί την απόδοση και την ασφάλεια του δικτύου και προσφέρει την μέγιστη δυνατή εμπειρία από την  χρήση των εταιρικών εφαρμογών. Παράλληλα, μπορείτε να αποκτήσετε πανοραμική εικόνα του  δικτύου σας, ώστε να είστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε ποια είναι η απόδοση του δικτύου και των εφαρμογών σας.

 

 

Cloud-based SD-WAN Orchestration

 

Αξιοποιώντας την εμπειρία της HP Aruba  από  υλοποιήσεις σε περιβάλλον cloud,   η διαδικασία διαχείρισης  του WAN δικτύου έχει απλοποιηθεί με την χρήση της πλατφόρμας SD-WAN Orchestration. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, ο διαχειριστής του δικτύου, μπορεί εύκολα να ορίζει τους κανόνες για τις δρομολογήσεις των πακέτων πληροφορίας, να δημιουργεί   η να καταργεί ιδεατές συνδέσεις (VPN tunnels), και να απλοποιεί  την διαδικασία δημιουργίας virtual gateways στα Data Center της Amazon AWS και της Microsoft Azure.  

 

 

 

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Cosmos Business Systems για να αναλύσετε μαζί τις ανάγκες του εξοπλισμού σας.

 

 

Ηλίας Ρίζος

Τηλ: 210 6492800

(Telecom Director)

Fax:  210 6464069

rizose@cbs.gr

www.cbs.gr

 


    

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE


 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.
Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).
Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.
Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.