Γιατί να επιλέξω Microsoft Dynamics 365 Business Central; | CBS


Γιατί να επιλέξω Microsoft Dynamics 365 Business Central;

 

Η επιλογή του ιδανικού εργαλείου που θα καλύπτει την παρακολούθηση των επιχειρησιακών λειτουργιών μιας επιχείρησης είναι πολύ δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία.

 

Τα ζητούμενα συνήθως είναι η ευκολία και ευελιξία στην χρήση της λύσης, η ευπροσαρμοτητικότητα του εργαλείου στις ανάγκες της Ελληνικής επιχείρησης αλλά και η δυνατότητα επιλογής του περιβάλλοντος λειτουργίας του, on cloud ή on premise, ανάλογα με τις απαιτήσεις της διοίκησης.

 

Το Microsoft Dynamics 365 Business Central αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση Επιχειρησιακής Διαχείρισης, για την ολοκληρωμένη επισκόπηση της επιχείρησής σας και τη λήψη εμπεριστατωμένων αποφάσεων.

 

Η σύνδεση των τμημάτων Πωλήσεων, Λογιστηρίου, Εξυπηρέτησης πελατών, Αγορών αλλά και αποθήκης, σας προσφέρουν μια ολιστική εικόνα της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διαχειριστείτε τα δεδομένα, τις διαδικασίες αλλά και τους πόρους της επιχειρησης σας, ενω παράλληλα μπορείτε να βελτιώσετε επιχειρηματικές διαδικασίες και στρατηγικές αποφάσεις.

 

Η δυνατότητα απεικόνισης των δεδομένων της οικονομικής σας απόδοσης σε real-time γραφήματα με το ενσωματωμένο σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας Microsoft Power BΙ, βοηθά την ομάδα σας στην εύκολη κατανόηση με μια μόνο ματιά.

 

Οι παραπάνω αναφορές μπορούν να αξιοποιηθούν ευκολα και γρήγορα ενοποιώντας τες με το Microsoft Excel ώστε να βελτιώστε την ακρίβεια των οικονομικών σας προβλέψεων.

 

Το Microsoft Dynamics 365 Business Central σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήστε ροές εργασίας που συνδέουν επιχειρηματικές διαδικασίες που εκτελούνται από διαφορετικούς χρήστες.

 

Η αυτοματοποίηση και η ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής σας αλυσίδας είναι μια εύκολη διαδικασία με την χρήση του Microsoft Dynamics 365 Business Central. Βελτιστοποιήστε τα επίπεδα αποθέματος χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη στη λύση Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), ώστε να προβλέψετε πότε και τι να αναπληρώσετε. Μειώστε τις ελλείψεις σε αποθέματα, ώστε να αποφύγετε τις απώλειες πωλήσεων. Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας. Λάβετε προτάσεις σχετικά με το πότε πρέπει να πληρώσετε τους προμηθευτές. Αποτρέψτε λανθασμένες αγορές, αξιοποιώντας τις εγκεκριμένες ροές εργασίας.

 

Εργαστείτε έξυπνα χρησιμοποιώντας ειδοποιήσεις σχετικές με συμβάντα ή αλλαγές στην κατάσταση τους. Ενημερωθείτε, για παράδειγμα έγκαιρα για το πότε να τιμολογήσετε έναν πελάτη που έχει καθυστερημένο υπόλοιπο, ή αν το διαθέσιμο απόθεμα είναι χαμηλότερο από την ποσότητα που πρόκειται να πουλήσετε. Αυτές οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται ως διακριτικές συμβουλές στο πλαίσιο της εργασίας που εκτελείτε και μπορείτε να επιλέξετε να αγνοήσετε την ειδοποίηση.

 

Συνοψίζοντας, το Microsoft Dynamic 365 Business Central αποτελεί ένα από τα κορυφαία εργαλεία Επιχειρησιακής Διαχείρισης καθώς:

 

 • Επιτρέπει την λήψη αποφάσεων λαμβάνοντας υπόψη real-time δεδομένα της επιχείρησης
 • Μπορεί να λειτουργήσει σε on premise ή on cloud περιβάλλον, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης
 • Διαθέτει ενσωματωμένες έξυπνες λειτουργίες που βοηθούν στον εντοπισμό των νέων τάσεων και την εξάλειψή των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων, κερδίζοντας την αφοσίωση των πελατών
 • Είναι πλήρως ενημερωμένο και συμβατό με τα τελευταίας τεχνολογίας hardware, λειτουργικά συστήματα και μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα (Microsoft Edge, Microsoft Chrome, Windows 10, εφαρμογές iOS & Android)
 • Διαθέτει εφαρμογή για κινητά επιτρέποντας την εργασία από οποιοδήποτε σημείο
 • Συνδέεται πλήρως και χωρίς διακοπές με άλλες λύσεις Microsoft (Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft Power BI)  προσφέροντάς του μεγάλες δυνατότητες.

 

 


Leave a comment

Filtered HTML

 • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
 • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Plain text

 • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
 • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.