Cosmos Business Systems | AVAYA

Cosmos Business Systems | AVAYA

 

 

AVAYA IP OFFICE

Το τηλεφωνικό κέντρο AVAYA IP Office είναι ένα πλήρες σύστημα ενοποιημένων υπηρεσιών φωνητικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Ως η πιο ανταγωνιστική λύση «Όλα σε ένα» της αγοράς, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που συνδυάζει φωνή, δεδομένα & εφαρμογές προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

 Το βασικό πλεονέκτημα σε σχέση με την απλή τηλεφωνία είναι η μείωση κόστους των κλήσεων και οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει μέσα από ένα ενιαίο δίκτυο, καθώς και η βελτίωση της εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας.

 

Την εποχή που διανύουμε, η τηλεργασία έχει γίνει απαραίτητη. Η Cosmos Business Systems ως Avaya Sapphire Partner στην Ελλάδα  σας προτείνει τις παρακάτω λύσεις ώστε να απλοποιήσετε τον τρόπο λειτουργίας των επικοινωνιών στην επιχείρηση σας.

Read more

 

 

AVAYA SPACES

 

Το Avaya Spaces είναι ένα cloud-based εργαλείο επικοινωνίας όπου μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα, να μιλήσετε με βιντεοκλήση ή μόνο με ήχο, να κάνετε κοινή χρήση των αρχείων σας και πολλά άλλα, έχοντας πρόσβαση παντού και από όλες τις συσκευές σας σε  μία εφαρμογή στον υπολογιστή σας!

Για ομάδες που χρειάζονται έναν αποτελεσματικό τρόπο για να επικοινωνούν, να διαχειρίζονται εργασίες και να είναι πιο παραγωγικές χωρίς να κατακλύζονται από email, το Avaya Spaces παρέχει τη σωστή ισορροπία δυνατοτήτων και απλότητας.

Read more

 

Ρίζος Ηλίας

BUs Director &
Sales Private Sector Deputy Director

rizose@cbs.gr      

                                      

Τηλ: 210 6492800

Fax:  210 6464069

www.cbs.gr

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 

 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.
Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).
Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.
Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

Click for Corporate Video

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.