Cosmos Business Systems | Dell ProSupport & ProSupport Plus

Cosmos Business Systems | Dell ProSupport & ProSupport Plus

Η Cosmos Business Systems ως Titanium partner & Service Center της Dell Technologies σας προτείνει να ενισχύσετε τα συστήματα σας με το ProSupport ή  ProSupport Plus και έχετε 24 x 7 υποστήριξη των συστημάτων σας.

 

 

Το Dell ProSupport προσφέρει υψηλά καταρτισμένους ειδικούς σε εικοσιτετράωρη βάση και σε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες σας γύρω από το ΙΤ, να ελαχιστοποιείτε τις διακοπές λειτουργίας και να διατηρείτε ένα υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας.

 

 

Το Dell ProSupport Plus δημιουργήθηκε με γνώμονα τα σημερινά διαρκώς μεταβαλλόμενα κέντρα δεδομένων και σύνθετα περιβάλλοντα και συνδυάζει την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και τις αναλύσεις, ώστε να μπορείτε να υιοθετείτε σύνθετες τεχνολογίες με σιγουριά. Αυτή η λύση υποστήριξης εταιρικής κατηγορίας βελτιώνει προληπτικά την απόδοση και τη σταθερότητα των κρίσιμων συστημάτων σας, επιτρέποντάς σας να επικεντρώνεστε στους στρατηγικούς σας στόχους.

 

Στις δυνατότητες που παρέχουν οι εν λόγω Υπηρεσίες περιλαμβάνονται οι εξής:

 

· Πρόσβαση σε βάση 24x7 (συμπεριλαμβανομένων των αργιών) στον οργανισμό Εξυπηρέτησης Πελατών και Υποστήριξης της Dell EMC για βοήθεια στην αντιμετώπιση προβλημάτων των Προϊόντων.

 

· Επιτόπου αποστολή τεχνικού ή/και παράδοση ανταλλακτικών στο χώρο της εγκατάστασης ή σε άλλη επαγγελματική εγκατάσταση του Πελάτη που έχει εγκρίνει η Dell EMC, όπως περιγράφεται στη Συμφωνία (όπως απαιτείται και σύμφωνα με την επιλογή υποστήριξης που αγοράστηκε) για την επίλυση ενός προβλήματος Προϊόντος

 

 

 

Οφέλη

 

       

       

 

  • Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας με την αξιοποίηση του μεγέθους και των δεξιοτήτων της Dell
  • Ελαχιστοποίηση των διακοπών λειτουργίας με εικοσιτετράωρη πρόσβαση σε υψηλά καταρτισμένους ειδικούς
  • Κέρδος σε αποδοτικότητα μέσω ενός ενιαίου παρόχου για όλες τις ανάγκες σας σε υποστήριξη

 

  • Υιοθέτηση περίπλοκων τεχνολογιών με τη σιγουριά που εξασφαλίζει η υποστήριξη από τους ειδικούς μας
  • Βελτιωμένη απόδοση και σταθερότητα με αυτοματοποιημένες προληπτικές και προγνωστικές συστάσεις
  • Μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας των φόρτων εργασίας με αυτοματοποιημένη υποστήριξη από το SupportAssist και τις υπηρεσίες Secure Remote Services
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 

 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.


Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).


Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.


Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας