Dell Technologies Unified Workspace Powered by VMware Workspace ONE

Dell Technologies Unified Workspace Powered by VMware Workspace ONE

 

 

Dell Technologies Unified Workspace Powered by VMware Workspace ONE

 

 

H Cosmos Business Systems ως Titanium Partner της  Dell Technologies σας προτείνει τo Unified Workspace,την πρωτοποριακή προσέγγιση  που θα αυξήσει την παραγωγικότητα και την ευελιξία των χρηστών, παρέχοντας στον οργανισμό σας αυτοματοποιημένες και έξυπνες λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης.

 

 

Το Unified Workspace βοηθά τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τρόπου εργασίας, επιτρέποντας στους υπεύθυνους ΙΤ να διευθετούν εύκολα και με αυτοματισμό χρονοβόρες, πολύπλοκες, αλλά και κρίσιμες εργασίες. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ολοκληρωμένη πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν από το σημείο όπου χρειάζονται περισσότερη βοήθεια - είτε αυτό βρίσκεται στη διαδικασία του deployment, της ασφάλειας ή ακόμα και της διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων- και να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα, μέχρι να ολοκληρώσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του τρόπου εργασίας τους.

 

 

Με το VMware Workspace ONE να βρίσκεται στον πυρήνα του Unified Workspace, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιούν την τεχνολογία ενοποιημένης διαχείρισης endpoints, για να εκσυχρονίσουν τον τρόπο του deployment, της διαχείρισης και της ασφάλειας των συσκευών Dell που έχουν στην κατοχή τους.

 

 

Από τη στιγμή της εγκατάστασης, μέσω του Workspace ONE και του cloud δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις για διαχείριση των υπολογιστικών συστημάτων πέρα από το παραδοσιακό μοντέλο PCLM, έτσι ώστε να είναι εφικτή η αυτοματοποιημένη ενημέρωση και βελτιωμένη παρακολούθηση της κατάστασης των endpoints και να εκτελούνται απομακρυσμένα διαγνωστικές εφαρμογές. Το Workspace ONE παρέχει μία ενοποιημένη, ψηφιακή εμπειρία στον εργασιακό χώρο, καθώς οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν ενιαία πρόσβαση σε κάθε εφαρμογή SaaS ή εσωτερική, με μια μοναδική διαδικασία πρόσβασης από οποιαδήποτε συσκευή.

 

 

 

 

 

Διαισθητική υποστήριξη

Το Unified Workspace περιλαμβάνει επίσης προγνωστική και προληπτική υποστήριξη, η οποία παράγει χρήσιμες πληροφορίες, πιο αξιοποιήσιμες και εξατομικευμένες, όσο περνά ο χρόνος. Για παράδειγμα, το πλαίσιο υποστήριξης Dell ProSupport Plus with SupportAssist έχει βοηθήσει πελάτες να μειώσουν το χρόνο επίλυσης προβλημάτων σε ελαττωματικούς σκληρούς δίσκους μέχρι και 11 φορές ταχύτερα. Με ακόμη περισσότερη τηλεμετρία, τα τμήματα ΙΤ μπορούν να υποστηρίζουν τους τελικούς χρήστες, με ορατότητα σε πραγματικό χρόνο και με προληπτικές επιδιορθώσεις και ενημερώσεις.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με την Cosmos Business Systems και ανακαλύψτε πως μπορούμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες του WMware Workspace ONE.

 

 

 

 

Παναγιώτης Δελάκος

 

Τηλ: 210 6492800

    

Manager ΙΤ Infrastructure

Fax:  210 6464069

delakosp@cbs.gr

www.cbs.gr

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 


 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.


Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).


Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.


Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.