ENDPOINT SECURITY Services & Products

ENDPOINT SECURITY Services & Products

Προστασία των δεδομένων σας από απειλές στο κυβερνοχώρο πρέπει είναι η Νο 1 προτεραιότητα του οργανισμού σας. Στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, τα δεδομένα είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που έχει μια εταιρεία και η απώλεια αυτών των δεδομένων ή η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, θα μπορούσε να θέσει ολόκληρη την επιχείρηση σε κίνδυνο.

 

Τα συστήματα ασφαλείας Endpoint προστατεύουν τα τελικά σημεία σε ένα δίκτυο ή στο cloud δηλαδή τους χρήστες.

 

Το Endpoint Security αφορά συσκευές σε σύνδεση στο εταιρικό δίκτυο μέσω καλωδίου, ασύρματου δικτύου ή VPN όπως εταιρικά laptops, κινητά, tablets ή Personal PCs/laptops/mobiles από το σπίτι.

 

 

Οι τεχνολογίες που αφορούν την ασφάλεια του endpoint είναι:                

 • Endpoint OS & Application Patching
 • Endpoint Data Loss Prevention (DLP)
 • Endpoint AntiVirus/AntiMalware + Forensics (EDR)
 • Sandbox προστασία από zero-day: άγνωστους ιούς, άγνωστα web sites & άγνωστο κακόβουλο κώδικα
 • Δυναμική προστασία για πρόσβαση στο web (web filtering)
 • port control, BT, GPS
 • phishing emails
 • application blocking /whitelisting
 • Endpoint Disk Encryption & removable storage Encryption
 • Endpoint VPN & Network Access Control (NAC)
 • Mobile Endpoint MDM/MAM/Inventory/Software License

 

Η ασφάλεια Endpoint είναι η πρακτική της προστασίας των δεδομένων και των ροών εργασίας που σχετίζονται με τις μεμονωμένες συσκευές που συνδέονται στο δίκτυό σας. Οι πλατφόρμες προστασίας Endpoint (EPP) λειτουργούν εξετάζοντας αρχεία καθώς εισέρχονται στο δίκτυο. Με  αυτό το τρόπο μπορούν να αποφευχθούν οι παρακάτω κίνδυνοι:

 

 • Email phishing / spear phishing
 • Κακόβουλη εκμετάλλευση ασύρματων δικτύων wi-fi
 • Password hacking
 • Κλοπή / Απώλεια
 • Κακόβουλο λογισμικό / malware / virus

 

Κλείστε ένα ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρείας μας ώστε να ελέγξουμε την ασφάλεια των συστημάτων σας και στην συνέχεια να σας προτείνουμε προσαρμοσμένες λύσεις.

 

Άρης Χατζηπαπάς, MSc, BSc.

Cyber & ICT Security Consultant

 

 

 

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της
Cosmos Business Systems
για να αναλύσετε μαζί τις ανάγκες σας.
 

Τηλ: 210 6492800
Fax: 210 6464069
 
www.cbs.gr

Cosmos Security Solutions

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE


 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.
Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).
Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.
Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

                                                                                

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.