HP ZBook Firefly 14 & 15 G7 Mobile Workstations

HP ZBook Firefly 14 & 15 G7 Mobile Workstations

 

Απόδοση ZBook, πιο φορητή από ποτέ

 

 

 

 

Υποστηρίζεται από επεξεργαστές Intel® Core™  i5 10ης γενιάς ή Intel® Core™  i7 10ης

 

Με βάρος μόλις 1,4 kg στο βασικό μοντέλο, ο πιο φορητός μας ZBook είναι φτιαγμένος για να κινείται. Με τρεις φορές ταχύτερο Wi-Fi®, κατηγορίας Gbit και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, είστε πλήρως εξοπλισμένοι για να δουλέψετε εκτός γραφείου

 

ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 

Το λεπτότερο και ελαφρύτερο ZBook μας παρέχει δυνατότητα κίνησης σε άτομα που χρησιμοποιούν τον επιχειρηματικό υπολογιστή τους στο έπακρο. Δημιουργήστε μεγάλα αρχεία PowerPoint, δεδομένα από συγκεντρωτικούς πίνακες Excel και ανοίξτε αρχεία υψηλής ανάλυσης - ταυτόχρονα - χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις ή πάγωμα υπολογιστή.

 

 

Creative- ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

 

Ιδανικό για ροές εργασίας 2D σχεδιασμού. Εφαρμόστε κείμενο, γραφικά, χρώματα και εφέ στη σχεδίαση γρήγορα και αποτελεσματικά. Με μια όμορφη φωτεινή οθόνη, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ελέγξετε τις εργασίες και να διαχειριστείτε έργα από οπουδήποτε. Ελέγξτε περιεχόμενο 2D και 3D από οπουδήποτε με μια όμορφη φωτεινή οθόνη και απόδοση σε επίπεδο επιπέδου.

 

Απολαύστε όμορφα γραφικά ακόμη και σε άμεσο φως με μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 4K UHD 400 nit. 10 Όλα σε μια μοντέρνα, λεπτή σχεδίαση που μεγιστοποιεί την περιοχή προβολής σας.

 

 

 

 

 

 

 

QUAD-CORE INTEL® CORE™ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ

Ζωντανέψτε τις ιδέες σας γρήγορα και αποτελεσματικά με επεξεργαστές Quad Core Intel® Core™ 10ης γενιάς και επιτάχυνση έως 4,9 GHz όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

 

 

PRO-LEVEL ΓΡΑΦΙΚΑ

Ενίσχυση έργων με επιλογή γραφικών NVIDIA Quadro.

 

 

HP Z TURBO ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Εργαστείτε χωρίς όρια σε οποιαδήποτε τοποθεσία με έως και 2TB9 τοπικού χώρου αποθήκευσης PCIe.

 

 

SOFTWARE CERTIFICATION

Δοκιμάστηκε για να ανταποκριθεί στην πιστοποίηση λογισμικού με κορυφαίους παρόχους.

 

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Απολαύστε όμορφα γραφικά ακόμη και αν το φως της ημέρας να πέφτει πάνω στην εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 4K UHD 400 nit. 10 Όλα σε μια μοντέρνα, λεπτή σχεδίαση που μεγιστοποιεί την περιοχή προβολής σας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ LAPTOP ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

 

Οι κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας συμβάλλουν στη διατήρηση των αρχείων και του απορρήτου σας.

 

HP SURE VIEW

Προστατεύστε την οθόνη σας από αδιάκριτα μάτια με την ενσωματωμένη οθόνη απορρήτου που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού

 

WEBCAM PRIVACY SLIDER

Δεν χρειάζεται πλέον ταινία πάνω από την κάμερα web - αυτό το ρυθμιστικό απορρήτου διασφαλίζει ότι έχετε τον έλεγχο του ποιος και τι βλέπει η κάμερα.

 

HP SURE START

Οι επιθέσεις λογισμικού μπορούν να καταστρέψουν εντελώς τον υπολογιστή σας. Μείνετε προστατευμένοι με το πρώτο BIOS στον κόσμο. Το HP Sure Start ανακτά αυτόματα το BIOS από επιθέσεις ή καταστροφή

 

HP SURE CLICK

Προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιστότοπους και συνημμένα Microsoft® Office και PDF μόνο για ανάγνωση παγιδεύοντας κακόβουλο λογισμικό σε μια απομονωμένη εικονική μηχανή.

 

HP SURE SENSE

Το HP Sure Sense χρησιμοποιεί ιδιόκτητους αλγόριθμους βαθιάς μάθησης και προηγμένη τεχνολογία νευρωνικών δικτύων για να αναγνωρίζει ενστικτωδώς κακόβουλο λογισμικό και να προστατεύει από τις επιθέσεις που δεν έχει ξαναδεί. LEARN

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

WINDOWS 10 PRO

Εργαστείτε οπουδήποτε χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή την ασφάλεια με τα Windows 10 Pro14, με την τεχνολογία συνεργασίας και συνδεσιμότητας της HP.

 

4G LTE

Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσετε να συνδεθείτε στο δίκτυο κάποιου άλλου όταν έχετε το δικό σας. Το 4G LTE αξιοποιεί την κάρτα SIM από τον πάροχο ασύρματων δικτύων, ώστε να είστε ασφαλείς στο δικό σας δίκτυο.

 

HP EXTENDED RANGE WIRELESS LAN

Βελτιώστε τη συνδεσιμότητα ενώ βρίσκεστε σε Wi-Fi® με μεγαλύτερη απόσταση από το σημείο μετάδοσης και γρήγορη απόδοση δεδομένων σε μικρότερα εύρη.

 

RE-DESIGNED KEYBOARD

Το πληκτρολόγιο έχει δημιουργηθεί εκ νέου με θόλους από καουτσούκ, κουμπί λειτουργίας και ένα αθόρυβο πληκτρολόγιο για μια πιο άνετη, διαισθητική και αθόρυβη εμπειρία.

 

MODERN STANDBY

Χωρίς λειτουργία αναστολής, η σύγχρονη κατάσταση αναμονής διατηρεί την οθόνη σας συνδεδεμένη όποτε τη χρειάζεστε.

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ LAPTOP ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Κατασκευασμένο με πλαστικά που είχαν καταλήξει στον ωκεανό

 

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ. ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα πλαστικά σε προϊόντα Z, μειώνοντας τα απόβλητα που εισέρχονται στους ωκεανούς και τους χώρους υγειονομικής ταφής. Ελαχιστοποιούμε επίσης τα απόβλητα επιτρέποντάς σας να στέλνετε πολλά προϊόντα σε ένα κουτί.

 

ΜΕΙΩΜΕΝA ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

Σχεδιάσαμε τα προϊόντα μας για να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια χωρίς να θυσιάζουμε την απόδοση. Τα προϊόντα Z είναι πιστοποιημένα με ENERGY STAR® με πολύ αποδοτικά τροφοδοτικά και διαχείριση αδράνειας.

 

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την υγεία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος. Τα προϊόντα Z συμμορφώνονται σχολαστικά με τους κανονισμούς περιορισμένων ουσιών και επιλέγουμε υλικά που πληρούν τη μεθοδολογία GreenScreen® για ασφαλέστερες χημικές ουσίες.

 

TOP EPEAT  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το EPEAT® είναι το πιο αυστηρό και ολοκληρωμένο μέτρο βιωσιμότητας των προϊόντων στον κόσμο και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο EPEAT® Gold και Silver συσκευών. LEARN

 

 

 

 

 

Footnotes:

 

1. Το βάρος διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση.
 
2. Βάσει των ελάχιστων απαιτήσεων Wi-Fi 5 80MHz και Wi-Fi 6 160MHz για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ δυο συσκευών συνδεδεμένων στον ίδιο δρομολογητή. Απαιτεί ασύρματο δρομολογητή, που πωλείται ξεχωριστά και που υποστηρίζει 802.11ax (Wi-Fi 6). Διατίθεται μόνο στις χώρες όπου υποστηρίζεται δίκτυο 802.11ax. Απαιτείται σημείο ασύρματης πρόσβασης και υπηρεσία Internet που πωλείται ξεχωριστά. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των δημόσιων σημείων ασύρματης πρόσβασης. Το Wi-Fi 6 είναι συμβατό με προηγούμενες προδιαγραφές 802.11. Οι προδιαγραφές για το Wi-Fi 6 (802.11ax) είναι προσωρινές και δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Εάν οι τελικές προδιαγραφές διαφέρουν από τις προσωρινές, ενδέχεται να επηρεαστεί η δυνατότητα του φορητού υπολογιστή να επικοινωνεί με άλλες συσκευές που υποστηρίζουν 802.11ax.
 
3. Σε σύγκριση με τον HP ZBook 15u G6