IBM AIX, Ένα Enterprise Class UNIX Λειτουργικό Σύστημα Αποκλειστικά Πάνω σε Συστήματα Power της IBM | Cosmos Business Systems

IBM AIX, Ένα Enterprise Class UNIX Λειτουργικό Σύστημα Αποκλειστικά Πάνω σε Συστήματα Power της IBM | Cosmos Business Systems

Η Cosmos Business Systems ως ΙΒΜ Platinum Partner προτείνει τo IBM AIX, ένα enterprise class UNIX λειτουργικό σύστημα, που συνδέεται αποκλειστικά  πάνω σε συστήματα Power της IBM.

 

Στην εποχή του Internet of Things (IoT), τα υπολογιστικά συστήματα κρίνεται απαραίτητο να διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως διευρυμένες δυνατότητες, ευέλικτη υποδομή, υψηλή  διαθεσιμότητα, ασφάλεια και να μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες ενός οργανισμού. Το IBM AIX παρέχει τις παραπάνω δυνατότητες, και μπορεί να  ανταποκριθεί με την απόδοση του, την αξιοπιστία του και τα  χαρακτηριστικά ασφάλειας στις απαιτήσεις που έχουν τα  mission critical φορτία μιας επιχείρησης.

 

To IBM AIX είναι ένα ώριμο & enterprise class λειτουργικό σύστημα, σε συνδυασμό με την POWER επεξεργαστική υποδομή και το λοιπό λογισμικό POWER SYSTEMS ωφελεί σε έναν οργανισμό σε υψηλό χρόνο λειτουργίας (uptime) εφαρμογών, βελτιωμένο δείκτη TCO και την μικρότερη έκθεση σε ευπάθειες στον τομέα της ασφάλειας σε σχέση με αντίστοιχες πλατφόρμες.

 

 

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

Ηγέτης στην ασφάλεια

Αξιοπιστία-βασικός άξονας

Με το βλέμμα στο μέλλον

Το AIX είναι φημισμένο για την ισχυρή, μακροχρόνια προσήλωση στην ασφάλεια. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας,  συμπεριλαμβανομενων των Trusted AIX και Trusted Execution, επιτρέπουν την αυστηροποίηση των ρυθμίσεων ασφάλειας.

Το AIX έχει υψηλή αξιοπιστία και αναγνωρίζεται ότι έχει χαμηλά ποσοστά μη προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας. Το ισχυρό αυτό UNIX λειτουργικό σύστημα παρέχει δυνατότητες μεγάλης αξίας όπως το AIX Live Update που επιτρέπει οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού να μην απαιτούν επανεκκίνηση του συστήματος  

Με μια 30ετή ιστορία καινοτομίας, η AIX συνεχίζει να προσφέρει συνεχώς νέες εκδόσεις με extra δυνατότητες με ένα δομημένο τρόπο.  Με την συμβατότητα μεταξύ των εκδόσεων είναι εφικτό οι υφιστάμενες εφαρμογές να τρέχουν χωρίς αλλαγές & ανακατασκευή στις νέες εκδόσεις.

 

 

 

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

  • AIX Live Update: Διορθώσεις/αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος χωρίς επανεκκίνηση
  • Power Systems Dynamic Flash Cache: Transparent SSD caching
  • Dynamic System Optimizer (DSO): Συντονισμός λογισμικού σε πραγματικό χρόνο
  • Active Memory Expansion: Βελτίωση της χρήσης της φυσικής μνήμης
  • Binary Compatibility Guarantee: Χωρίς ανάγκη για ανακατασκευή εφαρμογών
  • AIX Trusted Execution: επιβεβαίωση  και προστασία της ακεραιότητας του συστήματος

 

 

 

 

 

Το IBM AIX διατέθηκε στο δημόσιο cloud. Το IBM AIX αναπτύσσεται γρήγορα σε τομείς  όπως η οικονομία, η κατασκευαστική, το λιανικό εμπόριο, οι τηλεπικοινωνίες, η υγειονομική περίθαλψη, τα ταξίδια και η κυβέρνηση, καθώς και πολλές άλλες.

 

 

 


 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 

 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.


Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).


Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.


Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας