NVIDIA DGX Systems | FINANCIAL

NVIDIA DGX Systems | FINANCIAL

Digital Transformation in Financial Services Industry

 

 

Ο κλάδος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αποτελείται από διάφορους τομείς, τραπεζικές επενδύσεις, συναλλαγές λιανικής και ασφαλιστικές υπηρεσίες. Σήμερα, καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις για βελτίωση της επεκτασιμότητας και κινητικότητας, ενώ πληρούν αυστηρές απαιτήσεις ασφάλειας και κανονιστικής συμμόρφωσης.

 

 

Η Cosmos Business Systems ως nVidia Preferred Partner στην Ελλάδα, σε end-to-end συνεργασία, σας βοηθά να ανακαλύψετε τις εφαρμογές και τα οφέλη της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).

 

 

Η τεχνολογία virtualization Nvidia παρέχει ένα κινητό ψηφιακό χώρο εργασίας που μειώνει το χρόνο downtime και ενισχύει την ασφάλεια.

 

 

Οι οργανισμοί χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αναζητούν λύσεις virtualization για να αυξήσουν την αποδοτικότητα, εξασφαλίζοντας ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε δεδομένα, ενώ παράλληλα να διασφαλίσουν την βέλτιστη ασφάλεια. Επιπλέον, πρέπει να αυξήσουν την ποιότητα της επίδοσης τους και της εμπειρίας των χρηστών με σύγχρονες εφαρμογές γραφείου που χρησιμοποιούν περισσότερα γραφικά. Με την προσθήκη εικονικών λύσεων GPU Nvidia στα περιβάλλοντα VDI, αυτοί οι οργανισμοί μπορούν να συγκεντρώσουν εφαρμογές και δεδομένα, παρέχοντας οικονομικά αποδοτικότερη  απόδοση VDI. Επιπλέον, μπορούν να παρέχουν εικονικούς χώρους εργασίας για καταρτισμένους εργαζόμενους, power χρήστες και επαγγελματίες κινητής που προσφέρουν βελτιωμένη διαχείριση, ασφάλεια και παραγωγικότητα.

 

 

Τα οφέλη της εικονικής GPU είναι σημαντικά διότι:

 

  •   Βελτιστοποιεί την παραγωγικότητα και την εμπειρία του χρήστη
  •   Αυξάνει τη δυνατότητα διαχείρισης και την επεκτασιμότητα
  •   Εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και κανονιστική συμμόρφωση

 

 

 

NVIDIA VIRTUAL GPU SOLUTIONS

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Cosmos Business Systems για να αναλύσετε μαζί τις ανάγκες του εξοπλισμού σας.

 

Παναγιώτης Δελάκος

Manager ΙΤ Infrastructure Greece & Cyprus

delakosp@cbs.gr

 


Τηλ.: 210 6492800
Fax :  210 6464069

www.cbs.gr

 

 

Watch NVIDIA Video

 

 

Download NVIDIA Financial Brochure

 

Download NVIDIA DGX Data Sheet

 

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 


 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.


Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).


Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.


Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.