NVIDIA DGX Systems | HEALTH

NVIDIA DGX Systems | HEALTH

 

DIGITAL TRANSFORMATION IN HEALTHCARE

 

 

 

Η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης αντιμετωπίζει προκλήσεις που σχετίζονται με τη μείωση του κόστους, ενώ παράλληλα προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα της περίθαλψης. Με πρωταρχικό στόχο τη φροντίδα κερδίζουν δημοτικότητα πρωτοβουλίες όπως το mobility, το virtualization αλλά και οι νέοι τρόποι παροχής υπηρεσιών ασθενών όπως η τηλεϊατρική και η εικονική φροντίδα. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές με  έμφαση στην ενδυνάμωση των ασθενών.

 

 

Η CosmosBusiness Systems ως nVidia Preferred Partner στην Ελλάδα, σε end-to-end συνεργασία, σας βοηθά να ανακαλύψετε τις εφαρμογές και τα οφέλη της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).

 

 

Η NVIDIA VIRTUAL GPU ανοίγει νέες δυνατότητες στη βελτιστοποίηση διαγνώσεων για τον ασθενή.

 

 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης έχει ως αποτέλεσμα τη βαθιά διείσδυση VDI εντός του κλάδου με χαμηλότερο κόστος, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη βελτιωμένη ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις παραδοσιακές λύσεις VDI δεν περιλάμβαναν την εικονικοποίηση GPU και καλούνται να συμβαδίσουν με τις σύγχρονες εφαρμογές που απαιτούν περισσότερο γραφικά. Με την προσθήκη εικονικών λύσεων GPU NVIDIA στα περιβάλλοντα VDI τους, οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης κερδίζουν σημαντικά οφέλη, όπως βελτιωμένη απόδοση και αυξημένη παραγωγικότητα

 

 

Η αξία των virtual GPU είναι σημαντική διότι:

  • Βελτιώνει την παραγωγικότητα και το mobility
  • Μειώνει το κόστος υποδομής
  • Προσφέρει ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς
  • Βελτιώνει την ποιότητα της φροντίδας

 

 

 

NVIDIA Virtual GPU Solutions

 

 

 

 

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Cosmos Business Systems για να αναλύσετε μαζί τις ανάγκες του εξοπλισμού σας.

 

Παναγιώτης Δελάκος

Manager ΙΤ Infrastructure Greece & Cyprus

delakosp@cbs.gr

 


Τηλ.: 210 6492800
Fax :  210 6464069

www.cbs.gr

 

 

Watch NVIDIA Video

 

 

Download NVIDIA Health Success Stories

 

Download NVIDIA Health Data Brochure

 

Download NVIDIA DGX Data Sheet

 

 

 

Σχετικά με την Cosmos Business Systems AEBE

 


 

Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ.1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
 
H Cosmos Business Systems AEBE κατανέμει τις δραστηριότητες της σε τέσσερις μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες (SBU’s) οι οποίες είναι:
 
IT Infrastructure: Υποδομές πληροφορικής, Data Centers  (κατασκευή και εξοπλισμός), Severs, Storage, Λειτουργικά συστήματα (Operating software, Databases, Security), Printing & Large Format Printing ( Plotters ) καθώς και αναλώσιμα για το σύνολο των γνωστών κατασκευαστών καθώς και υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) και leasing εκτυπωτικών συστημάτων.


Software and Consulting: Η Cosmos υποστηρίζει επιχειρησιακές εφαρμογές όπως ERP, CRM, Business Intelligence (BI) και Share Point Portal. Παράλληλα παράγει κάθετες λύσεις για το Workflow (Power Office), ΒPM & Document Management και ηλεκτρονικών υπογραφών  (Archium), την Ναυτιλία (Sea Observer) και την Γεωχωρική διαχείριση Human Force (GMHF). Παράλληλα υποστηρίζει  λύσεις για τον τεχνικό κλάδο ως Autodesk Authorized Dealer (AAD) και GIS (Arc Info).


Telecom & Security: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco, Avaya, Hewlett Packard, Huawei και άλλες, η Cosmos προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις LAN’s, WAN’s, Routing, Switching, Network management, Internet, Intranets, IP τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και εικόνας, καθώς και λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης επικοινωνίας   (Unified  Communication). Επίσης υποστηρίζει λύσεις mobility. Παράλληλα ένα εξειδικευμένο τμήμα προσφέρει λύσεις φυσικής ασφάλειας, περιμετρικής επιτήρησης, ανίχνευσης εκρηκτικών, κάμερες υπερύθρων, συστήματα ασφαλούς επικοινωνίας και άλλα.


Services: Το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την μελέτη, εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, η τεχνική υποστήριξη και οι επισκευές, οι υπηρεσίες μελετών, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης, συμβάσεις συντήρησης και συμβάσεις outsourcing και συμβόλαια Managed Services, hosting και Cloud Solutions.

 

 

 

 

Click for Corporate Video

 

 

 

 

Αθήνα


Π. Μπακογιάννη 44
ΤΚ 144 76, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 6492800 / Fax: 210 6464069
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Ανδρέου
email: cosmos_marketing@cbs.gr
www.cbs.gr

Θεσσαλονίκη


Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΘΕΡΜΗ 1
9o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
ΤΚ 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 477670-1 / Fax: 2310 477672
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Σκεπαστιανού

email: skepastianoug@cbs.gr

CBS IT Systems Cyprus LTD


Λεωφ. Κέννεντυ 81
ΤΚ 1076 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ: +357 22442101 / Fax: +357 22313840
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπύρος Κουρής
email: kouriss@cbsit.com.cy

www.cbsit.com.cy

 

 

Αν επιθυμείς διαγραφή από τη mailing list του cbs.gr, πάτησε εδώ
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το e-mail.
Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.cbs.gr  ή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.