Η ομάδα μας | CBS


Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικο μας συμβούλιο αποτελείται από:

Δημήτριος Δάφνης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, CBS

Αποφοίτησε από την Πρότυπο Σχολή Αναβρύτων και εν συνεχεία από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός. Επιπλέον παρακολούθησε εξ αποστάσεως MBA (Master of Business Administration). Το 1986 εξαγόρασε το 50% της Microland Computers όπου αποχώρησε το 2000 και εξαγόρασε με τους συνεργάτες του την Cosmos Business Systems. Επίσης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΠΕ), μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Θεόδωρος Μιχαήλ

Γενικός Διευθυντής Τμήματος Δημοσίου Τομέα, CBS

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Birmingham UK, του τμήματος πληροφορικής και του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Μαθηματικών. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο κέντρο Η/Υ του Birmingham U.K University, Control Data Information - Greece, Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών, General Electric Capital Information Technology Solutions - Greece, Unisystem, Profile Systems & Software S.A., Athens Technology Center S.A., Printec S.A., Cosmos Business Systems

Κωνσταντίνος Παντελής

Financial Controller, CBS

Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στην συνέχεια απέκτησε  Master στο  Business Administration with Finance Specialism  στο Edinburgh Business School, Heriot-Watt University. Πραγματοποίησε την πρακτική του στην Εθνική Τραπέζα Ελλάδος όπως και στην Eurobank. Από το 2011 εργάζεται στην Cosmos Business Systems ως Financial Controller.

Ιωάννης Τσακώνης

Υπεύθυνος Προμηθειών, CBS

Απόφοιτος της σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με πτυχίο Εφαρμοσμένης Επιστήμης (B.A.Sc.) στις Επιστήμες Υπολογιστών και την Πληροφορική. Έχει εργαστεί στις εταιρείες Lase Computers & Peripherals, Microland Computers, Informatics S.A., Cosmos Business Systems S.A.

Στυλιανός Φύτρος

Account Manager, CBS

Αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανικών Η/Υ Συστημάτων του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ. και στην συνέχεια από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Master of Business Administration, (MBA) Experienced Executives and Decision Making, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εργάστηκε στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ). Από το 2013 εργάζεται στην Cosmos Business Systems ξεκινώντας στην παροχή μηχανογράφισης στο γραφείο της εταιρείας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος,  ύστερα ως Sales Engineer και μέχρι σήμερα  ως Account Manager της Cosmos.

Νικόλαος Παρασκευόπουλος

Οικονομικός Διευθυντής της Vodafone, Vodafone

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στην Coca Cola Hellas, Zeus Capital Partners L.P., Lobbe Tzilalis, Papaellinas Group of Companies, Globul. Σήμερα εργάζεται στην Vodafone Ελλάδας ως Οικονομικός Διευθυντής.