NVIDIA HGX H100 | CBS


NVIDIA HGX H100

NVIDIA HGX H100

  • By
  • 0

Η απόλυτη end-to-end υπερυπολογιστική
πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης.

 

 

 

Η COSMOS BUSINESS SYSTEMS ως NVIDIA Elite partner σας προτείνει την NVIDIA HGX H100 μια προηγμένη υπερυπολογιστική πλατφόρμα που σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση των πιο απαιτητικών εφαρμογών στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

 

 

Προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για υπολογισμούς υψηλής απόδοσης, αποτελώντας ένα αξιόπιστο εργαλείο για επιχειρήσεις και ερευνητικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται σε τομείς που χρησιμοποιούν ή αναπτύσσουν λύσεις ΑΙ για επίλυση προβλημάτων ή παροχή σύγχρονων υπηρεσιών. Χαρακτηριστικές χρήσεις της πλατφόρμας είναι ηεκπαίδευση μοντέλων ΑΙ, ηέρευνα στον χώρο της φαρμακευτικής, η παροχή υπηρεσιών φωνητικής πύλης μέσω εφαρμογών GenAI κ.α.


 

Η πλατφόρμα αποτελείται από διάταξη

που εγκαθίσταται σε servers

όλων των μεγάλων κατασκευαστών.


 

Ενσωματώνει προηγμένες GPU Η100 της NVIDIA, προσφέρεται σε εκδόσεις τεσσάρων ή οχτώ GPU τις οποίες χρησιμοποιεί για την εκτέλεση πολύπλοκων αλγορίθμων μηχανικής μάθησης και επεξεργασίας δεδομένων. Με διασυνδέσεις NVLink ή/και NVSwitch, ανάλογα με το μοντέλο, ανάμεσα σε όλες τις GPU της πλατφόρμας, η HGX H100 επιτρέπει τη γρήγορη και αποδοτική επικοινωνία μεταξύ των GPU, ενώ η παρουσία πολλαπλών Tensor Cores βελτιώνει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα των αλγορίθμων βαθιάς μάθησης.

 

 

Πλεονεκτήματα

 

 

 

Υψηλή Απόδοση

Eνσωματώνει προηγμένες GPU που προσφέρουν υψηλής απόδοσης υπολογισμούς

Επεκτασιμότητα

Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών servers μέσω προηγμένων συνδέσεων δικτύου υψηλών ταχυτήτων. Aύξηση της υπολογιστικής ισχύος

Αποδοτικότητα/Ενέργεια

Bελτίωση αποδοτικότητας και μείωση κατανάλωσης ενέργειας ανά εργασία σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους

Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ασφάλειας για τις εργασίες και τα δεδομένα των χρηστών. Πλήρης απομόνωσή τους ακόμα και όταν δύο χρήστες χρησιμοποιούν την ίδια GPU

Γρήγορη Επικοινωνία

Με διασυνδέσεις NVLink ή/και NVSwitch μέσα στον ίδιο υπολογιστικό κόμβο, η HGX H100 παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των GPU, βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση.

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε με έναν
εξειδικευμένο σύμβουλο
της Cosmos Business Systems για να αναλύσετε μαζί τις ανάγκες του εξοπλισμού σας.

 

 

 

 

 

Πέτρος Βασιλικός
HPC & AI Manager

Email: vassilikosp@cbs.gr

 

 

 

 

Tηλ.: 210 6492800
 
www.cbs.gr

 

 

HGX H100 datasheet

 

HGX H100 video