Η Cosmos συμμετείχε στο 11ο Συνέδριο “DPO & ICT Security World for Public Sector”

Η Cosmos Business Systems συμμετείχε στο 11ο Συνέδριο DPO & ICT Security for Public Sector, το οποίο επικεντρώθηκε στα κρίσιμα ζητήματα κυβερνοασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων στη Δημόσια Διοίκηση.

Στην καταληκτική συνεδρίαση, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Business Systems, κ. Δημήτρης Δάφνης, συμμετείχε μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΔΥΤΕ, κ. Στέφανο Κόλλια, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΗΔΥΚΑ, κα Νίκη Τσούμα, και τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, κ. Μιχάλη Μπλέτσα. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προκλήσεις και στρατηγικές προτεραιότητες για την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας στον Δημόσιο Τομέα.

Ο κ. Δάφνης τόνισε τον καθοριστικό ρόλο της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη σημασία της ανάπτυξης κουλτούρας ασφάλειας, της σωστής διαχείρισης υποδομών και της συνεχούς εκπαίδευσης των χρηστών, ως βασικούς πυλώνες για ασφαλείς και ανθεκτικούς ψηφιακούς οργανισμούς.

Η συμμετοχή της Cosmos Business Systems επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημόσιου Τομέα.


CBS
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.