Βράβευση της Cosmos Business Systems στα Bite Awards για το έργο VMware SD-WAN στην Alpha Bank | CBS


Βράβευση της Cosmos Business Systems στα Bite Awards για το έργο VMware SD-WAN στην Alpha Bank

 

H Cosmos Business Systems έλαβε το BRONZE βραβείο στα Bite Awards για το έργο «VMware SD-WAN στην Τράπεζα Alpha Bank», στην κατηγορία: Προμηθευτές ICT Υποδομών & Υπηρεσιών, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε  στο Markou Wine Museum.

Πρόκειται για το πρώτο και μεγαλύτερο έργο τεχνολογίας VMware SD-WAN της Velocloud στην Ελλάδα, το οποίο υλοποιήθηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας στο σύνολο της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η Τράπεζα με την επιλογή της λύσης VMware SD-WAN που υλοποίησε η Cosmos Business Systems, κατάφερε να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες της εντός του χρονικού πλαισίου του έργου. 

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Δ. Σουρμελίδης – Sales Director του Ιδιωτικού τομέα της Cosmos Business Systems, ο οποίος δήλωσε:  ‘’H τεχνολογία του SD -WAN είναι το επόμενο mile stone για όλες τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, προσφέροντας  έξυπνη δρομολόγηση δεδομένων και χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κυκλώματα (Private DSL, 4G, Μισθωμένη γραμμή). Σε μια εποχή που όλοι μιλάμε για cloud υπηρεσίες, το SD-WAN αποτελεί την πρώτη και σημαντική κίνηση αναβάθμισης του δικτύου μιας επιχείρησης”.